вівторок, 10 лютого 2015 р.

Активно обговорюємо подані матеріали!

Шановні лідери, координатори! Дякуємо за надіслані матеріали.
Прохання активно долучитися до обговорення матеріалів, поданих на Всеукраїнську Інтернет-конференцію лідерів учнівського самоврядування «Здоров’я дитини сьогодні – здоров’я нації завтра» (залишати свої коментарі).

9 коментарів:

  1. У нашій школі проводяться багато заходів які покращують дитяче здоров*я. Вчитель фізкультури проводить змагання, які в той же час заохочують учнів до здорового способу життя. ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів.

    ВідповістиВидалити
  2. Шкільне самоврядування, а також адміністрація школи проводить багато заходів по бородьбі із шкідливими звичками старших учнів, проводить рейди та перевірки. Така тема як здоровий спосіб життя широко розповсюджена у нашій школі, та підтримується більшою частиною нашіх учнів. Новодністровська ЗОШ ІІ-ІІІ ст.

    ВідповістиВидалити
  3. Питання здоров'я дуже актуальне в даний час. У нашій школі вчителі фізичного виховання, біології, захисту Вітчизни, основи здоров'я та рада школи пропагує здоровий спосіб життя. Виховна робота з цього питання різноманітна: вікторини, конкурси, пропаганда,спортивні ігри та інше. Великокучурівська ЗОШ I-III ступенів.

    ВідповістиВидалити
  4. Більшість старшокласників нашої школи за здоровий спосіб життя. Відвідуєм спортивні секції з волейболу, тенісу та інші. Цим самим не тільки тримаєт гарну форму, а й маєм хороший настрій і заряджаєм ним інших... Я вважаю, що здоров'я і спорт мають увійти в моду для молоді. Великокучурівська ЗОШ

    ВідповістиВидалити
  5. Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорового способу життя серед молоді. Ми добре знаємо, що здоров'я — найбільша людська цінність, тому і особлива увага в нашій школі звертається на здоров'я учня. Проводяться ранкова зарядка, фізхвилинки, різні заходи, що пропагують здоровий спосіб життя, спортивні змагання та ігри. Іспаська ЗОШ І-ІІІ ст.

    ВідповістиВидалити
  6. На протязі 10 років ЗОШ № 38 М. Запоріжжя впроваджує здоров'язберігаючі технології в навчально-виховний процес.Метою є формування свідомого ставлення учнів до збереження свого здоров'я. Робота йде в 3 напрямах: Преший - це формування валеологічної свідомості під час навчальної діяльності. Впровадження валеологічного компонента на всіх уроках. Філологи розробили валеодиктанти. Проводяться інтегровані уроки "Основи здоров'я-біологія", "Фізкультура - біологія", "Філологія - основи здоров'я". Розробляються спільні проекти.Другий напрям: виховна робота проводиться з метою виховання культури здоров'я. традиційними стали уроки здоров'я, дні здоров'я, конкурс "Обери життя", виступи агітбригад. Учні старших класів проводять заходи для учнів початкової та середньої ланки. Третій напрям - це спортивно-оздоровча робота, яка проводиться з метою укріплення здоров'я і популяризації здорового способу життя. Результатом цієї роботи є 5 футбольних класів (7-11 класи), які займають призові місця в змаганнях усіх рівнів. Традиційні фізхвилинки, динамічні паузи на уроках, зарядка перед першим уроком зменшує втомленість учнів. На протязі багатьох років шкільні команди займають призові місця в районних конкурсах "Веселі старти", "Старти надій", "Шкіряний м'яч". Велика робота проводиться по попередженню травматизма та дотримання санітарно-гігієнічних вимог. Все це є системою роботи над спільною метою - здоров'є молодого покоління

    ВідповістиВидалити
  7. Здоров'я дітей - найцінніше надбання цивілізованого суспільства. Воно створює фізичний, духовний, соціальний, інтелектуальний та фізичний базиси країни.
    Школа - це місце, де ми- учні проводимо значну частину часу. Тому саме школа має великі можливості у здійсненні ряду заходів із питань збеження здоров'я. Школа - єдиний організм із тісними взаємозв'язками всіх його структурних компонентів: де активно пропагується здоровий спосіб життя, проводяться виховні заходи зі сприяння зміцненню здоров'я, профілактики шкідливих звичок, у яких задіяні всі учасники навчально-виховного процесу.

    ВідповістиВидалити
  8. Глибоцька ЗОШ І- ІІІст.працює під девізом:
    Безцінний скарб, що ми здоров’ям звемо,
    Із юних літ ми будем берегти,
    Адже нічого більше нам не треба,
    Щоб тільки всі здоровими були.

    ВідповістиВидалити
  9. В нашій школі ми вивчаємо народні традиції здоров"язбереження, Спираємось на них і намагаємось виконувати відповідно сучасності. Ми розуміємо, що дотримання здорового способу життя - це наш вибір на шляху до особистого успіху, який є вкладом до розвитку і процвітання нашої країни.

    ВідповістиВидалити